Mrežna delavnica: Učinkovito komuniciranje za trajnostno prihodnost z Edom Gillespiejem

29. maja 2015

Na Svetovni dan Zemlje, 22. aprila, smo v Okoljskem centru izvedli delavnico z britanskim futuristom, specializiranim za trajnostni razvoj podjetij, Edom Gillespiejem.

 

Ed Gillespie je soustanovitelj priznane britanske svetovalne hiše Futerra, ki je specializirana za področje trajnostnega razvoja in korporativne družbene odgovornosti. Ed je idejni vodja in gonilna sila organizacije že od njene ustanovitve pred 13 leti. Poleg rednega pisanja za The Guardian je Ed zelo iskan javni govorec in predavatelj, ki je nastopal že po celem svetu, od deževnega amazonskega gozda v Braziliji do sodobnih velemest na Kitajskem. Znan je po svojih nepozabnih in zabavnih predstavitvah, polnih osvežujočega humorja in duhovitosti.

Na odlični in zelo duhoviti mrežni delavnici nam je Ed predstavil pomen zgodbe pri komuniciranju. Udeleženci smo se na zabaven način naučili, da je prava zgodba najboljše orodje uspešnega komuniciranja.

Eda smo v Okoljskem centru imeli priložnost poslušat že drugič, prvič leta 2012, in upamo, da se v prostorih Info točke še kdaj srečamo.

Prijavite se na Podnebni novičnik

Podnebni novičnik je mesečnik, ki ga pripravljata Mreža za prostor in mreža Plan B za Slovenijo. Prijavite se, če želite spremljati delovanje NVO in novice s področja trajnostnega razvoja, okolja in prostora.