Marčevski Podnebni novičnik

3. marca 2021

Ljubljana, 3. marec 2021 – Z pričetkom marca je v vaše e-nabiralnike* prispel že deveti skupni novičnik vsebinskih mrež s področja okolja in prostora. 

 

Novičnik kot običajno prinaša novice o preteklih mrežnih aktivnostih, aktivnostih s strani članic Mreže za prostor ter mreže Plan B za Slovenijo ter seveda o načrtih za prihodnje tedne. Tokrat zopet ne spreglejte rubrike Mednarodne novice, v kateri so zbrana pomembnejša novice in vabila iz mednarodnih mrež.  

 

Uvodnik sta tokrat zapisali Senka Šifkovič Vrbica in Maja Simoneti iz IPoP, v njem pa sta razmišljali o pomenu urejenih zelenih površin in zdravih dreves za prihodnost, pripravili pa sta tudi analizo pravnega stanja in urejanja zelenih površin in ravnanja z drevesi v naseljih.

Novice si lahko preberete na spletnem naslovu tej povezavi.

 

 

*V primeru, da ste naročeni na mesečne e-novice mreže Plan B za Slovenijo. Če še niste naročniki, bi pa to želeli postati, se prijavite na tej povezavi

Prijavite se na Podnebni novičnik

Podnebni novičnik je mesečnik, ki ga pripravljata Mreža za prostor in mreža Plan B za Slovenijo. Prijavite se, če želite spremljati delovanje NVO in novice s področja trajnostnega razvoja, okolja in prostora.