Letno srečanje mreže 2018

12. aprila 2018

Konec marca je v Poligonu, kreativnem centru v Ljubljani potekalo 7. letno srečanje članic mreže Plan B za Slovenijo – Zbor članic 2018.

 

Tudi na tokratnem srečanju smo se uvodoma seznanili z delovanjem mreže, dosežki in spoznanji preteklega leta ter z izzivi, ki nas čakajo v bližnji prihodnosti. V delavniškem delu srečanja smo se letos poglobili v vprašanja, kdo so naši obstoječi in potencialni podporniki, koga si želimo v naši bazi podpornikov ter kako jih nagovoriti? V luči prihajajočih državnozborskih in lokalnih volitev pa smo se posvetili tudi vprašanjem, kako nagovoriti politične stranke in kaj je potrebno narediti za konkretne premike v smer trajnostnega razvoja. Na srečanju so se predstavile tudi tri nevladne organizacije, ki se želijo pridružiti mreži: Sončni grič, društvo za trajnostno kulturo bivanja, Inštitut za mladinsko participacijo, zdravje in trajnostni razvoj (IMZTR) ter Destilator, klub trajnostnih rešitev.

Vabilo na srečanje

Delovanje delovnih skupin mreže Plan B za Slovenijo v obdobju 2017 – 2018

Predstavitev koordinatorke mreže

Fotografije z dogodka

Poročilo letnega srečanja

Evalvacija letnega srečanja

Prijavite se na Podnebni novičnik

Podnebni novičnik je mesečnik, ki ga pripravljata Mreža za prostor in mreža Plan B za Slovenijo. Prijavite se, če želite spremljati delovanje NVO in novice s področja trajnostnega razvoja, okolja in prostora.