Delavnica: Standard kakovosti NVO – orodje, ki vam pomaga

5. maja 2014

CNVOS za člane vsebinskih mrež Plan B za Slovenijo in Mreža za prostor 12. maja ob 13h v Info točki Okoljskega centra na Trubarjevi v Ljubljani organizira delavnico Hitre rešitve za lažje delov NVO: Standard kakovosti NVO – orodje, ki vam pomaga.

 

Kolikokrat so vas že prešinila vprašanja, kot so: Zakaj delamo vse zadnji trenutek? Ali smo zadovoljni z zaposlenimi, prostovoljci? Ali so oni zadovoljni z nami? Zakaj se zdi, da so vsi premalo učinkoviti in zakaj se zdi, da vsi non-stop delamo? Zakaj nisem vedel, da se je s tem istim problemom moj sodelavec ukvarjal že pred pol leta? Kje naj najdem zadnjo verzijo finančnega načrta za projekt (in kako je lahko šel na dopust, brez da bi to delil!?) Kako bomo delali, če država zmanjšuje sredstva? Kako to, da se je druga organizacija spomnila tako dobre ideje, mi pa ne?

Vse to in še mnoga druga so vprašanja, s katerimi se neizogibno srečujemo pri vodenju organizacije. Z njimi se bomo spopadli na delavnici, na kateri bomo skupaj iskali rešitve zanje, izmenjali ideje in pogledali, kako nam lahko pri tem pomaga Standard kakovosti NVO.

Delavnica je brezplačna, obvezna je predhodna prijava.

Delavnico bo vodila Tina Divjak, ki se že vrsto let ukvarja z razvojem nevladnih organizacij. Je vodilna presojevalka NVO standarda kakovosti, ki je sodelovala na vseh izvedenih presojah v NVO do sedaj in v delovni skupini, ki je NVO Standard oblikovala.

 

 

 

Prijavite se na Podnebni novičnik

Podnebni novičnik je mesečnik, ki ga pripravljata Mreža za prostor in mreža Plan B za Slovenijo. Prijavite se, če želite spremljati delovanje NVO in novice s področja trajnostnega razvoja, okolja in prostora.