Dan nevladnih organizacij

18. aprila 2014

Dne 22. 4. 2014 na Svetovni dan Zemlje organizirata mreži Plan B za Slovenijo in Mreže za prostor Dan nevladnih organizacij za uslužbence Ministrstva za kmetijstvo in okolje, Ministrstva za infrastrukturo in prostor in Agencije RS za okolje.

Namen dogodka je, da se uslužbenci bolje seznanijo z nevladnimi organizacijami, njihovim delom in pomenom.

V okviru dogodka bodo predstavniki obeh mrež med 8. in 16. uro ob stojnici na vhodu Ministrstva za kmetijstvo in okolje (Dunajska 22 in Dunajska 47), Ministrstva za infrastrukturo in prostor (Langusova 4) in Agencije RS za okolje (Vojkova 1b) informirali uslužbence o nevladnih organizacijah s področja varstva okolja in urejanja prostora.

V okviru dogodka organiziramo tudi brezplačen ogled filma Smeti (Trashed), ki bo ob 18. uri v kino Komuna. Gre za večkrat nagrajen dokumentarec o vplivu proizvodnje nenadzorovane količine odpadkov na okolje, živali in ljudi. Vabljeni k ogledu filma! Prijava najkasneje do torka 22. 4. 2014 do 9. ure na info@planbzaslovenijo.si.

K ogledu filma so vabljeni tudi sodelavci iz nevladnih organizacij, članic obeh mrež. Prijava najkasneje do torka 22.4.2014 do 9. ure na pic@pic.si.

Prijavite se na Podnebni novičnik

Podnebni novičnik je mesečnik, ki ga pripravljata Mreža za prostor in mreža Plan B za Slovenijo. Prijavite se, če želite spremljati delovanje NVO in novice s področja trajnostnega razvoja, okolja in prostora.