Aprilski podnebni novičnik

7. aprila 2021

Z aprilom je v vaše e-nabiralnike* priromal že deseti skupni novičnik vsebinskih mrež s področja okolja in prostora.

Novičnik kot običajno prinaša novice o preteklih mrežnih aktivnostih, številnih aktivnostih s strani članic Mreže za prostor ter mreže Plan B za Slovenijo ter seveda o povabilih na dogodke v prihodnjih tednih, ki jih je tokrat res veliko.

Uvodnik je zapisala Manja Vrenko iz društva Sončni grič, v njem pa je razmišljala o pomenu samooskrbe ter o tem kako jo doseči; navezala pa se je tudi na vzpostavitev trajnostnega sadovnjaka značilnih istrskih sadnih vrst, ki so jo na Sončnem griču izvedli v okviru Podnebnega programa mreže Plan B za Slovenijo. Več o njihovem projektu si sicer lahko preberete tudi v Podnebnem novičniku med mrežnimi aktivnostmi.

Novice si lahko preberete na spletnem naslovu tej povezavi.

*V primeru, da ste naročeni na mesečne e-novice mreže Plan B za Slovenijo. Če še niste naročniki, bi pa to želeli postati, se prijavite na tej povezavi.

Prijavite se na Podnebni novičnik

Podnebni novičnik je mesečnik, ki ga pripravljata Mreža za prostor in mreža Plan B za Slovenijo. Prijavite se, če želite spremljati delovanje NVO in novice s področja trajnostnega razvoja, okolja in prostora.